Vtwonen
Vtwonen
Vtwonen
Vtwonen
Vtwonen
Vtwonen
Vtwonen
Vtwonen

vtwonen

vtwonen TEGELS BY DOUGLAS & JONES

Ontdek in onze showroom in Den Haag de vtwonen tegelcollectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. U kunt ze naar hartenlust mixen & matchen en uw eigen stijl creëren.

Geschikt voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Kies voor uni tegels of juist voor een van de speelse dessins voor een opmerkelijk detail. vtwonen tegels by
Douglas & Jones geven uw huis in één klap een bijzondere uitstraling en zijn overal toe te passen, ook in de badkamer en keuken.


Vtwonen

vtwonen tegels by Douglas & Jones

- Omdat vtwonen tegels overal in huis welkom zijn
- Omdat u naar hartelust kan mixen & matchen
- Omdat u een lekker leefbaar huis wilt
- Omdat ze mooi zijn, ook bij u thuis!

Waarom je kiest voor de vtwonen tegels by Douglas & Jones

… De kracht van keramiek
… Duurzaam en hygiënisch
… Makkelijk schoon te houden
… Onderhoudsvriendelijk
… Comfortabel met vloerverwarming
… Eigentijds en onverwacht
… Mooi in elk huis

Vtwonen

Cross | kruisgreep
Ze zijn oogverblindend, de kranen uit de serie Cross. De kruisgrepen trekken meteen je aandacht. Elk detail klopt: de functionele perfectie, het hoge niveau van afwerking en het eigenzinnige design. De uitstraling is klassiek met een moderne twist. De hendel met de kruisgreep, ook los te bestellen in helderrood, gaat naadloos op in het minimalistische karakter van de kraan. Cross oogt daarmee fris en eigentijds. De serie bevat kranen voor wastafel, bad, douche en fontein.

Vtwonen

Flame | industriële greep
Wie houdt van stoer en industrieel, voelt zich ongetwijfeld meteen aangetrokken tot de serie Flame. Opvallend: het tandwiel in de greep herinnert aan een brandkraan. Dit design element zorgt voor een uitgesproken persoonlijkheid. Kies je voor Flame kranen, dan ben je verzekerd van bijzondere blikvangers in je badkamer. De grepen zijn los verkrijgbaar in de kleur helderrood. Zo springen de Flame kranen nog meer in het oog. Er zijn kranen voor wastafel, bad, douche en fontein.

Vtwonen

Grip | hendelgreep
Dankzij het slanke uiterlijk van de greep vormen de kranen uit de serie Grip in veel badkamerstijlen een waardevolle toevoeging. De hendelgreep doet denken aan de bedieningshendels van mechanische systemen: minimaal in omvang en eenvoudig in gebruik. De veelzijdige toepassingsmogelijkheden maken Grip tot een alleskunner. Grip heeft kranen voor wastafel, bad, douche en fontein. Er zijn losse grepen in helderrood voor wie durft.

Vtwonen

Solid | bad- en douchegarnituren
In aanvulling op de kranen uit de series Cross, Flame en Grip zijn er de bad- en douchegarnituren uit de serie Solid. Daarmee maak je je badkamer helemaal compleet. Denk daarbij aan een douchearm, hoofddouche, handdouche, doucheslang, handdouchehouder en glijstang. Deze elementen hebben geen greep en passen daarom perfect bij alle drie de kranenseries. Zo kun je je complete badkamer inrichten met kranen uit de vtwonen badkamercollectie.