Motto By Mosa

Motto by Mosa

Designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten

Motto by Mosa biedt designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuze gemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van het gerenommeerde tegelmerk Mosa. Voor vloeren kiest u simpelweg de mooiste tegels.

De mooiste design tegels voor vloer en wand die passen bij uw interieurstijl. Laat u inspireren door de ontwerpers van Mosa en kom de collectie bekijken in onze showroom in Den Haag.


VLOERTEGELS

Met de tegels van Motto by Mosa haalt u Dutch Design in huis. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van uw keuken en uw woonkamer tot de hal.

Series

FORM: Het gewolkte effect van beton, maar dan met de voordelen van vloertegels. Dat is Form. Een laagdrempelige manier om een vleugje industrieel toe te voegen aan uw woning. De gewolkte tegels zijn robuust, en vormen samen een levendige vloer. Dutch Design met een tijdloze uitstraling.

GRAIN: Voor Grain lieten de ontwerpers van Mosa zich inspireren door zand. Als u goed kijkt ontdekt u de verfijnde details. De matte vloertegel is namelijk voorzien van subtiele spikkels. Met een rustige uitstraling als resultaat. Daarnaast hebben de spikkels nog een praktische kant: ze hebben vuil verhullend effect.

BADKAMERTEGELS MOTTO BY MOSA

De badkamertegels zijn ingedeeld in zes sferen. Zo vindt u moeiteloos de voor u perfecte badkamertegels.

Vtwonen

Expressive

Vtwonen

Serene

Vtwonen

Noble

Vtwonen

Natural

Vtwonen

Cosy

Vtwonen

Royal