Installatie
Installatie
Installatie
Installatie
Installatie
Installatie

Installatie

Geen koude douche achteraf, na een offerte van Tegeltiek.

TEGELTIEK is in Den Haag naast leverancier van badkamers, wandtegels, en woonvloertegels ook het bedrijf dat uw badkamer, toilet en woonvloerverbouwing van a tot z kan verzorgen.

De buitendienst van Tegeltiek verzorgt alles, van sloop t/m installatie van uw badkamer, toilet en /of woonvloer. Ook kleine aanpassingen, zoals een nieuwe douchecabine, nieuwe kranen of een mooie hangende toilet plaatsen zijn werkzaamheden die zij graag voor u uitvoeren.

Tijdens uw badkamer verbouwing kunt u gebruik maken van een nooddouche die door Tegeltiek als service geleverd en geplaatst wordt. Hoe makkelijk kunt u het hebben! 

Werkzaamheden buiten de badkamer en de toilet zijn de woonvloer van uw woonkamer of keuken-en halfloer, het spatstuk van uw keuken of uw terrasvloer voorzien van keramische, verlijmbare vloertegels.

Tegeltiek doet het allemaal, voor een, vooraf afgesproken, vaste prijs.

Altijd een persoonlijk badkamerontwerp, schetsmatig of in een 3 animatie. Iedereen heeft zijn eigen stijl, budget, wensen en beschikbare ruimte. Daarom maakt TEGELTIEK het ontwerp volledig op basis van uw  voorkeuren. Bel 070-4400100 of mail ons info@tegeltiek.nl voor een afspraak.